Факультет фінансів

Вітаємо переможців Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування»!20 Квітня 2016р.

13-15 квітня 2016 року на базі Національного університету Державної податкової служби України (м. Ірпінь) відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування», у якій узяли участь студенти провідних вищих навчальних закладів країни.

На олімпіаді ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» з гідністю представили студентки IV курсу фінансово-економічного факультету (спеціальність «Банківська справа») Герасимчук Наталя Олександрівна та Прилуцька Олександра Вікторівна.

Переможців другого туру було визначено за допомогою тестових завдань, творчого теоретичного запитання та двох розрахункових задач, для перевірки яких було сформоване компетентне журі. До організації роботи олімпіади долучились і викладачі нашого університету: Тетяна Володимирівна Майорова, д.е.н., професор, завідувач кафедри інвестиційної діяльності (член журі) та Ірина Павлівна Петренко, старший викладач кафедри інвестиційної діяльності (апеляційна комісія).

За результатами перевірки завдань олімпіади колегією журі Герасимчук Наталі було присуджене 2-ге місце, її було нагороджено дипломом ІІ ступеня. Лише якісь 1,5 бали відділили Прилуцьку Олександру від решти призерів – вона здобула 4-те, але також почесне місце.

Окрім того, усі учасники отримали сертифікати участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування» та спеціальні дипломи у різних номінаціях. У ході урочистої церемонії нагородження та підбиття підсумків олімпіади члени журі виступили із заключним словом. Було висловлено подяку найактивнішим, цілеспрямованим, ерудованим студентам і викладачам за підготовку здібної молоді та віру у своїх вихованців.

Колектив кафедри банківських інвестицій сердечно вітає наших студентів із перемогою і зичить подальших успіхів на науковій ниві, натхнення та плідної праці у наступному році.

Окрему подяку висловлюємо організаторам олімпіади – нашим колегам з Національного університету ДПС України, а також викладачам кафедри інвестиційної діяльності, які брали участь в організації І етапу змагань та у підготовці студентів до участі у Всеукраїнському раунді олімпіади, зокрема старшому викладачеві І. П. Петренко, доценту О. В. Нагорній та старшому викладачеві О. М. Мякишевській.