Факультет фінансів

Відбулася зустріч здобувачів факультету фінансів з Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Русланом Магомедовим.26 Вересня 2024р.

26 вересня 2024 року о 14.30 на базі платформи Zoom відбулася зустріч здобувачів факультету фінансів з Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Русланом Магомедовим. Тематика зустрічі "Інноваційні фінансові інструменти та активи: новий погляд на регулювання".

Р. Магомедов, випускник факультету фінансів, розповів про власне професійне та кар’єрне зростання, тенденції діяльності фондового ринку, особливості регулювання віртуальних активів, оподаткування доходів від трейдингу та майнінгу криптовалют, про роль держави та позицію бізнесу щодо регуляції  – це неповний перелік питань, які професійно та відверто обговорювали на зустрічі. Мотиваційна промова Руслана Магомедова про необхідність знань та   філософію підприємця, цінності молодих фінансистів запам’ятаються здобувачам освітньої програми  першого (бакалаврського) освітнього рівня «Корпоративні фінанси» та «Інвестиційний менеджмент», а також другого (магістерського) освітнього рівня програм «Фінансовий менеджмент і контролінг» та «Інвестиційний менеджмент».

До наступних зустрічей  вже офлайн в стінах Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.