Факультет фінансів

Як стати успішним інвестиційним інвестором?16 Листопада 2022р.

Корисні поради від стейкхолдера

14 листопада 2022 року в рамках дисципліни «Менеджмент інвестиційних проєктів» відбулася зустріч із стейкхолдером освітньої програми «Інвестиційний менеджмент», Директоркою Business Clinic KNEU, співзасновницею, керуючою партнеркою Pro Capital Investment, консультанткою USAID Agro – Антоніною Кутовою.

У процесі спілкування зі студентами було розглянуто особливості формування фахових та спеціальних компетенцій майбутніми інвестиційними менеджерами. Зокрема, визначено важливість набуття ними таких компетенцій як вміння управляти конфліктами, управляти комунікаціями між потенційними інвесторами та клієнтами. Важливими є також риторика, стрейсостійкість, презентаційні навики та ін.

Особливої уваги Кутовою Антоніною було приділено фаховим компетенціям – вмінням розробляти ТЕО проєктів, формувати інвестиційну пропозицію, презентувати концепцію проєкту перед інвесторами та кредиторами.

В рамках дискусії студентів цікавили питання правильності складання фахового резюме та особливостей формування інвестиційного портфелю в умовах воєнного стану в Україні.

Зустріч із стейкхолдером – Кутовою Антоніною ініційовано викладачем дисципліни «Менеджмент інвестиційних проєктів» професором кафедри корпоративних фінансів і контролінгу, д.е.н. Майоровою Т.В. Також на зустрічі була присутня доцент кафедри корпоративних фінансів і контролінгу, к.е.н. Юркевич О.М.

Відео зустрічі за посиланням