Факультет фінансів

25 вересня 2024 року в КНЕУ відбулося відкриття Експерементальної лабораторії дистанційної освіти в рамках проєкту DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього"25 Вересня 2024р.

25 вересня 2024 року в КНЕУ відбулося відкриття Експерементальної лабораторії дистанційної освіти в рамках проєкту DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів сучасної вищої освіти та ринку праці», що стало наступним кроком у реалізації завдань проєкту, зокрема й комплексного удосконалення системи дистанційної освіти у ЗВО як окремої самостійної форми навчання молоді та дорослих і посилення її організаційного та матеріально-технічного забезпечення.
Церемонія відкриття відбулася безпосередньо на факультеті фінансів за участі ректора Університету Дмитра Лук'яненка, координаторки проєкту DEFEP, проректорки з наукової роботи Лариси Антонюк, менеджерок проєкту: проректорки з наукової роботи та цифрової трансформації Марини Сільченко та професорки кафедри корпоративних фінансів і контролінгу Тетяни Майорової, директорки Інституту дистанційної освіти Юлії Красюк, декана факультету фінансів Богдана Стеценка, завідувача кафедри корпоративних фінансів і контролінгу Олега Терещенка та інших учасників проєкту DEFEP.


Особливо приємно відзначити, що в режимі онлайн до відкриття цієї експерементальної лабораторії долучилися наші партнери з університетів Львова, Миколаєва, Чернігова, разом з якими команда DEFEP-КНЕУ крокує шляхом розвитку дистанційної освіти.
Від імені онлайн-гостей заходу слово захід привітала Олена Філімонова, яка є всеукраїнським координатором даного проєкту.

Нагадаємо, що для приміщення лабораторії за кошти проєкту DEFEP було придбано сервер, ноутбуки і планшет, інтерактивну дошку та інтерактивну панель, інше компʼютерне обладнання та програмне забезпечення до нього, а вже подальше облаштування аудиторії відбулося за підтримки адміністрації університету і факультету фінансів.



Зі словами вдячності до присутніх звернувся ректор КНЕУ Дмитро Лук’яненко, на його думку, саме такі проєкти стають потужною рушійною силою для позитивних трансформацій закладів вищої освіти до потреб здобувачів.
Під час заходу відбувся невеличкий майстер-клас Марини Сільченко та Віталія Безкоровайного, завдяки чому присутні змогли на практиці оцінити зручність та простоту використання обладнання,тож тепер усі охочі викладачі та співробітники університету зможуть користуватися Лабораторією як під час проведення занять за дистанційною формою, так і під час інших різноманітних активностей.

На сам кінець зустрічі координаторка проєкту Лариса Антонюк та відповідальна виконавиця Тетяна Майорова підсумували результати діяльності за проєктом та окреслили шляхи розвитку на наступні періоди.