Факультет фінансів

Зустріч завідувача кафедрою та гарантів з першокурсниками другого (магістерського) рівня вищої освіти04 Вересня 2024р.

4 вересня 2024 року відбулася зустріч завідувача кафедрою корпоративних фінансів і контролінгу Терещенка О. з вступниками на другий (магістерський) рівень вищої освіти. 

У зустрічі прийняли участь Гарант ОП "Фінансовий менеджмент та контролінг" , проф. Бабяк Н. та гарант ОП "Інвестиційний менеджмент", проф. Майорова Т.

На зустрічі було донесено до майбутніх студентів особливості організації навчання на магістерському рівні на очній, заочній та дистанційній формах.

Про можливості міжнародної академічної мобільності для магістрів обох освітніх програм доповіла Іванець І., дцент кафедри, керівник міжнародного проєкту  KNEU MO:V3 Ahead”, який кафедра корпоративних фінансів і контролінгу реалізує спільно з Університетом Марбургу

Окремої уваги гаранти обох освітніх програм приділили індивідуальній освітній траєкторії, насамперед порядку вибору майбутніми здобувачами дисциплін вибіркового циклу.

Вступників було ознайомлено з каталогом вибіркових дисциплін, а також було надіслано гугл форми, через які вони мали можливість зробити вибір.