Факультет фінансів

Нагорода проф. Майорової Т. Старобільською громадою Луганської обл.04 Жовтня 2024р.

30 вересня Володимир Череватий, Голова Старобільської РДА вручив подяку Тетяні Майоровій, доктору економічних наук, професору Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

✅Володимир Череватий висловив глибоку та щиру вдячність за плідну співпрацю у напрямку деокупації, створення програм, проведення освітніх заходів для ВПО та ветеранів, допомогу у написанні грантових заявок та надання індивідуальних консультацій.

Завдяки відвідуванню тренінгів та допомозі тренера у написанні грантової заявки було відкрито одну власну справу учасником заходів, що дозволяє підтримувати наших ВПО та відкривати перед ними можливості для зростання, адаптації, реалізації. Пані Тетяна підтримувала багато ініціатив, допомагала поповнити полиці бібліотеки, проводила освітні заходи для ветеранів, зокрема тренінг «Як написати проєкт і залучити кошти на власну справу або проєкт» у рамках Меморандуму про співпрацю та партнерство з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана. Співпраця продовжується, працюємо над створенням сайту для гуманітарного хабу, що полегшить комунікацію з ВПО.

В рамках співпраці для написання проєктів Майорова Т. активно залучає здобувачів другого (магістреського) рівня ОП "Інвестиційний менеджмент". Проєкти, розроблені студентами на навчальній дисципліні "Проєктне фінансування" передаються ВПО громади для практичного застосування.