Факультет фінансів

Викладачі кафедри підвищують свою кваліфікацію в рамках міжнародного проєкту DEFEP02 Вересня 2024р.

З 1 по 21 серпня 2024 року викладачі кафедри корпоративних фінансів і контролінгу успішно пройшли стажування в рамках міжнародного проєкту 101083143 — DEFEP «Distance Education for Future: best EU practices in response to the requests of modern higher education seekers and labor market» (Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів сучасної вищої освіти та ринку праці) в рамках програми Еразмус+ за напрямком ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2 – Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 – Partnerships for transformation in higher education. 

https://kneu.edu.ua/ua/University_en/international_connections/defep/

Комплексна програма навчання охоплювала наступні ключові напрями:

  • Університетський менеджмент: орієнтований на вдосконалення навичок для ефективного управління навчальними закладами.
  • Інструкція онлайн-курсу: Проведено поглиблене навчання методології навчання для дистанційної освіти.
  • Радники/тьютори: запропоновані стратегії для ефективної підтримки студентів в онлайн-програмах.

Навчання проходило як у синхронному, так і в асинхронному форматах.  Викладачі кафедри у процесі навчання ознайомилися з кращими практиками застосування форм та методів навчання, у тому числі на дистанційній формі навчання. Асинхронний компонент, розміщений на платформі Moodle в Державному університеті Молдови, містив презентації, навчальні матеріали та оцінювання. Учасники також брали участь в обговореннях на форумах і відвідували щотижневі зустрічі Zoom для живої взаємодії. https://defep.chmnu.edu.ua/uk/project-news/training-program-ua/ 
Викладачі кафедри, які успішно пройшли всі модулі та оцінювання, отримали сертифікати, що підтверджують їхні досягнення у професійному розвитку.