Зустріч викладачів та студентів кафедри з представниками фермерського господарства22 Лютого 2021р.
Напередодні відбулася онлайн-зустріч викладачів кафедри корпоративних фінансів і контролінгу – проф. Майорова Т.В., доц. Шуплат О.М., доц. Ляхова О.О. з головою Фермерське Господарство «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»пані Романенко Наталею. Зустріч відбулася в рамках виконання господарської теми «Розробка практичних рекомендацій із формування інвестиційної стратегії фермерського господарства»№ 14/20 від 1.07.2020 р. Основним предметом діяльності фермерського господарства є переробка та консервування фруктів і овочів, а саме сушіння та виготовлення фруктових і овочевих чіпсів, сухих порошків для подальшого їх використання у харчовій, кондитерській, фармацевтичній та парфумерній промисловості. При виробництві яблучних чіпсів використовується унікальна технологія сушки, завдяки якій зберігається цільна КЛІТКА сировини. Порівняно з конвекційним сушінням, фрукти, ягоди та овочі, що піддані інфрачервоної сушці, після свого відновлення мають смакові якості, максимально наближені до своїх свіжих аналогів. В зустрічі прийняли участь студенти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Інвестиційний менеджмент» Нагорна Н., Сивокінь К., Міллер А., Степаненко Є., Козійчук М., а також студентки команди EnactusКНЕУБугаєнко А. та Мислицька К. В жвавій дискусії учасники обговорити можливі шляхи розвитку фермерського господарства та запропонували рекомендацій із формування інвестиційної політики фермерського господарства на перспективу.
|