Факультет фінансів

Вітаємо переможців та учасників І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування»!19 Лютого 2016р.

16 лютого 2016 року відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування», у якій узяло участь 19 студентів 4 курсу фінансово-економічного факультету.

На олімпіаді студентам було запропоновано вирішити 100-бальний білет, який містив 9 закритих тестових запитань, 3 відкриті тестові завдання, одне творче теоретичне питання та 5 задач різного рівня складності.

За результатами перевірки завдань олімпіади було присуджено:

1-е місце із кількістю балів 58 – Прилуцькій Олександрі Вікторівні, студентці 4 групи 4 курсу фінансово-економічного факультету;

2-е місце із кількістю балів 46 – Герасимчук Наталі Олександрівні, студентці 3 групи 4 курсу фінансово-економічного факультету.

Прилуцька Олександра та Герасимчук Наталя представлять наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Інвестування», який відбудеться 13-15 квітня 2016 р. на базі Національного університету Державної податкової служби України (м. Ірпінь).

Кафедра інвестиційної діяльності щиро вітає переможців, висловлює подяку усім учасникам олімпіади за виявлену активність та зацікавленість до заходу та бажає їм успіхів у навчанні і досягненні нових вершин.