Факультет фінансів

Перемога ФФ у БУМі26 Квітня 2024р.

З 14 березня по 25 квітня в ЦКМ КНЕУ відбувся фестиваль творчості «Студентський Бенефіс Університетської Молоді», чи як його всі називають в стінах нашого університету – Студентський БУМ. В цьому фестивалі приймали участь студенти всіх курсів, всіх факультетів нашого навчального закладу. Студенти факультету фінансів не стали виключенням і також показали виступ на сцені ЦКМу в піратському стилі під назвою «Випробування Долі», за мотивами фільмів «Пірати Карибського моря». Команда студентів нашого факультету, в числі яких також були і студенти кафедри корпоративних фінансів і контролінгу, готували виступ впродовж двох місяців.

 Це була плідна праця у вільний від навчання час. Студенти готували сценічну постановку тривалістю більше 50 хвилин. Це повноцінний театральний виступ, в якому студенти проявили себе як сценаристи, режисери, постановники, актори, хореографи, музиканти, оператори, декоратори і костюмери. Команда факультету налічувала більше 80 осіб, котрі вносили свій вклад у загальну працю. Чому наша кафедра цим так пишається? Цьому є декілька причин. Перша – це розвиток творчого потенціалу молоді. Підготовка сценарію і постановка – це робота з образами, що є основою освіти в цілому. Друга – це розвиток софт скілів наших студентів. Підготовка до такої серйозної події як виступ на сцені вимагає від студентів згуртованості і гарної командної роботи, яка включає в себе такі аспекти як: 

·      Тайм-менеджмент; 

·      Контроль за фінансовими потоками, оскільки весь реквізит і декорації виготовляються студентами переважно за власні кошти; 

·      Управлінські навички, оскільки важливим для успіху є грамотне делегування обов’язків між членами команди;

·      Ораторське мистецтво і лідерські якості, оскільки підготовка займає довгий час і треба постійно підтримувати дух команди і мотивувати один одного працювати до кінця.

Це лише перелік основних скілів, які є важливими в подальшому працевлаштуванні, але він далекий від завершення. Підготовка до БУМу загартовує людину як особистість і надає важливий досвід, який можна сміливо розписувати в своєму резюме, оскільки участь у подібному командному проекті часто цікавить роботодавців при прийомі на роботу свіжих випускників, які ще не мають досвіду роботи.

Ну і нарешті саме головне, це нові знайомства. Людина істота соціальна і немало важливим є її соціальні зв’язки. Спільна праця в такій великій команді дарує кожному з її учасників нових знайомих, нових друзів, нове кохання. Це народжує спільноту фінансистів які готові разом зі своїми побратимами і сестрами працювати за краще майбутнє нашої країни.  

Ми хочемо привітати наших студентів з перемогою у цьому фестивалі і поділитись із вами, дорогими читачами, частинкою тих чарівних моментів, які нещодавно відбулись в житті нашої талановитої молоді.