Факультет фінансів

СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ25 Травня 2016р.

25.05.2016 в Концертому залі ДВНЗ "Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана" відбулось урочисте нагородження переможців у змаганнях Спартакіади "Здоров'я". В рамках нагородження  було відзначено фінансово-економічний факультет в декількох категоріях, зокрема: 
- змагання серед професорсько-викладацького складу з волейболу - I місце присвоєне фінансово-економічному факультету, особлива подяка за значний вклад та спортивні досягнення в цій категорій висловлюється завідувачу кафедри банківської справи, проф., д.е.н. Аржевітіну Станіславу Михайловичу

-змагання серед професорсько-викладацького складу та співробітників з плавання (жінки)-II місце присвоєне команді фінансово-економічного факультету, за особливі досягнення та значний вклад, висловлюється велика подяка старшому викладачу кафедри банківської справи, к.е.н. Охрименко Ірині Борисівні.

- змагання серед професорсько-викладацького складу та співробітників з плавання (чоловіки)-III місце присвоєне команді фінансово-економічного факультету, за особливі досягнення , висловлюється  подяка доценту  кафедри банківської справи, к.е.н. Чубу Павлу Михайловичу

змагання серед професорсько-викладацького складу та співробітників з естафетного плавання -III місце присвоєне команді фінансово-економічного факультету. В цій категорій одній з найкращих результатів показали ст. викладач кафедри банківської справи Охрименко І.Б. та доцент кафедри банківської справи Чуб П.М.